Taxibedrijf Amsterdam

Regel nu een taxi!

De gevaren van rijden zonder verzekering

De gevaren van rijden zonder verzekering

Of je nu een veilige chauffeur bent of niet, ongelukken kunnen iedereen op elk moment overkomen. Daarom is het zo belangrijk om een auto verzekering te hebben - om je financieel te beschermen bij een ongeluk. Maar wat gebeurt er als je geen verzekering hebt? Kun je...

Waarom zelf parkeren de beste optie is

Waarom zelf parkeren de beste optie is

Wanneer u op vakantie bent, zijn er veel verschillende uitgaven die uw budget kunnen opvreten. Een van deze uitgaven kan parkeren zijn als u geen slimme keuzes maakt. Een van deze keuzes heeft te maken met hoe u uw parkeerplaats kiest. Er zijn veel gelegenheden...

Blog of link plaatsen op deze website?

Blog of link plaatsen op deze website?

Wil jij een blog of link laten plaatsen op deze website? Neem dan contact op via info@caat-websitemarketing.nl. Wij hebben nog vele andere mogelijkheden voor linkbuilding of content marketing, vraag gerust naar de andere websites.  

9

Uitgaan in Amsterdam

Wereldwijd staat Amsterdam bekend om haar dancemuziek en bruisende nachtleven. Van grote industriële panden tot intieme locaties, er talloze clubs en uitgaanslocaties in Amsterdam. Amsterdam is daarom een belangrijke speler in de dancescene. In het Amsterdamse nachtleven zwepen dj’s het publiek op met muziekstijlen zoals techno, trance, electro, latin en hiphop. Het Amsterdamse nachtleven is erg veelzijdig met clubs, feesten, festivals, kroegen en bars voor elke smaak.

9

Waarom een taxi nemen in Amsterdam?

Ten eerste kan een taxi je afzetten voor de deur. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer, zal je niet op de precieze bestemming komen en zal je vaak nog een stuk moeten lopen. Daarnaast hoef je geen parkeerplek te zoeken wanneer je ervoor kiest om met de taxi te gaan. Ook hoef je geen parkeerkosten te betalen, die erg hoog kunnen zijn in een drukke stad.

9

Wat zijn de tarieven voor een taxi in Amsterdam?

De prijs voor een taxirit wordt bepaald door 3 factoren:

  1. het starttarief
  2. de prijs per gereden kilometer
  3. de prijs per minuut
    Deze onderdelen hebben allemaal een eigen maximumtarief. Wanneer er vertraging is tijdens een taxirit, zoals file, worden de kosten verdeeld tussen de klant en het taxibedrijf.  Rijksoverheid.nl.

Trouwauto huren Amsterdam

Of je nu in Amsterdam of omgeving woont of niet: onze hoofdstad is een fabelachtige locatie om te trouwen. Een trouwdag is immers een manier om herinneringen te creëren, samen met mensen van wie je houdt; familie en vrienden. Die herinneringen staan voor de rest van je leven in het geheugen gegrift, maar blijven ook bewaard door middel van foto’s. En dan is er bijna geen spectaculairder decor denkbaar dan Amsterdam.

De prachtige binnenstad met al zijn grachten, het uitgestrekte Vondelpark, het Paleis op de Dam, het Rijksmuseum, Artis: stuk voor stuk locaties waar jullie met een gehuurde Engelse ‘cab’ als trouwauto je hart kunnen ophalen. Amsterdam staat garant voor onovertroffen kiekjes, ook als de drukte even te veel wordt. Dan rijdt de goedlachse chauffeur van jullie gehuurde trouwauto gewoon even naar een rustig plekje buitenaf.

Dat doe je allemaal in een van onze charmante Engelse taxi’s, die ooit door de straten van Londen reden. Besluit je een trouwauto te huren voor een bruiloft in Amsterdam of omgeving, dan krijg je de chauffeur er uiteraard bij. De goedgehumeurde bestuurder van dienst zit strak in het pak en zorgt ervoor dat jullie grote dag nóg specialer wordt. Hij brengt jullie waar je zijn wil.

Dus of je nou nog even langs een ouderlijk huis wilt, afgezet moet worden bij de ceremonie of een prachtige locatie weet voor een fotoshoot: de chauffeur kent de weg en rijdt je erheen in de karakteristieke Britse oldtimer. Vooraf bespreken we gezamenlijk jullie wensen en voorkeuren. Het kan natuurlijk voorkomen dat die op het laatste moment wijzigen, maar dat is geen enkel probleem. Het is jullie dag, dus jullie bepalen!

huureenengelsetaxi.nl

Vraag gratis en vrijblijvend in één keer meerdere bus offertes aan