Taxi Amsterdam Noord

Regel nu een taxi!

Taxi Amsterdam Noord

Er zijn natuurlijk veel voordelen van het nemen van een taxi vanuit Amsterdam Noord. Een van de meest duidelijke voordelen van een taxi is dat deze je voor de deur komt ophalen en op de precieze plaats van bestemming afzet. Het is dus een stuk gemakkelijker dan het het openbaar vervoer. Het gebruik van een taxi is dus een zeer populair vervoermiddel als inwoners van Amsterdam Noord bijvoorbeeld een avondje willen stappen in het centrum. Amsterdam centrum is wereldwijd bekend om het uitgaansleven, omdat er een groot aanbod is aan verschillende kroegen, clubs, bars, feesten en festivals. Om een taxi te bestellen kun je dat doen via de taxicentrale Amsterdam Noord. Dit kunt je doen via hun app, de website of telefonisch. 

 

Taxibus Amsterdam Noord bestellen

Het is ook mogelijk om een taxibus naar Amsterdam Noord maar ook van Amsterdam noord te bestellen, wat een handige optie is als je met een grotere groep mensen een uitstap wilt maken. Er is ook een taxiservice naar Ransdorp beschikbaar. Ransdorp is een klein dorp wat vlakbij Amsterdam Noord ligt, maar wat veel toerisme geniet. Dit komt door de rijke middeleeuwse geschiedenis die er te vinden is. Het vormt samen met het nabijgelegen dorp Durgerdam een onderdeel van het stiltegebied. Er is ook een taxibedrijf 24/7 vanuit Durgerdam omdat deze locatie ook veel soortgelijke toerisme trekt als het nabijgelegen Ransdorp.

Verschillend aanbod in Amsterdam Noord

Er is een groot aanbod aan verschillende soorten taxi’s te vinden in Amsterdam Noord. Als je naar Schiphol wilt gaan is er een luchthaventaxi die je exclusief van en naar de luchthaven brengt. Een andere mogelijkheid is een horeca taxi. Zo kun je bijvoorbeeld een horeca taxi naar Het Schouw nemen. Een horeca taxi is over het algemeen hetzelfde als een gewone taxi, met uitzondering dat de chauffeur een uitgebreide kennis heeft van de horecagelegenheden in de buurt van de bestemming. Je hebt dus de mogelijkheid om de chauffeur om advies te vragen wat bijvoorbeeld de beste restaurants zijn op de plaats van bestemming. Een andere en zeer unieke optie is een hotel taxi. Een hotel taxi is een taxi die verbouwd is als een kleine hotelkamer. Deze beschikt over een tweepersoonsbed, maar geen WC of elektriciteit. Een hotel taxi Landsmeer, wat locatie is met veel natuurgebied en wat dicht bij Amsterdam Noord ligt, is dus een ideale plaats om een weekend uitstap te maken en om gebruik te maken van de vele kampeergelegenheden. Het huren van een zakelijke of business taxi is ook een mogelijkheid. Het grootste verschil tussen een gewone taxi en een zakelijk taxi, is de luxe en het comfort dat je in een zakelijke of business taxi ervaart. De auto’s zien er netjes uit, en je zit altijd aangenaam en comfortabel. De chauffeurs zin gecertificeerd en netjes gekleed. Enkele voorbeelden vanuit Amsterdam Noord is een business taxi naar Zuiderwoude of een zakelijke taxi naar Broek in Waterland. Al je met een grote groep een uitstap wilt plannen dan kun je een bus huren via Ikwileengoedkopebushuren.nl naar evenement in de buurt van Amsterdam-Noord.

 

Vraag gratis en vrijblijvend in één keer meerdere bus offertes aan